Mon, 25 Oct 2021

Dit arrangement

Er du interesseret i at holde et arrangement pĂĄ Bolsjefabrikken?

Det er vi glade for! Bookinggruppe mødes to gange om måneden for at sætte et spændende program sammen og glæder sig til at høre fra dig.
Før du skriver til os skal du være sikker på at dit arrangement lever op til vores bookingmanifest og at du kan opfylde vores kriterier for eksterne arrangementer.
Når du har læst begge tekster kan du skrive en mail til bookinggruppen. Find vores mail nederst på siden!

 

Bolsjefabrikkens bookingmanifest

Bolsjefabrikken ønsker at skabe rammer for kulturelle, kunstneriske, sociale og politiske aktiviteter samt offentlig debat og samfundsoplysning.

På Bolsjefabriken kan du arrangere mange former for events, lige fra litteraturoplæsning, poetryslam og improviseret skuespil til livearrangementer og ekstrem dyb basmassage.

Vi ønsker at repræsentere en meget bred vifte af kunstformer og genrer. Hos os kommer kunstformen i hovedsædet. Intet arrangement er for småt og underligt!

Du kan også låne vores lokaler til at øve, holde møde, male bannere, optage film etc.

Vi lægger særlig vægt på at man har gjort sig tanker om hvorledes arrangementet kan understøtte nogle af disse målsætninger. Derfor satser vi på at huse arrangementer ligesom følgende eksempler:

– En filmklub omkring B-film har eksempelvis en kunstnerisk, kulturel og social karaker.

– En bingoaften hvor overskuddet gĂĄr til politiske formĂĄl har bĂĄde en social og politisk karakter.

– En fest som Perception, hvor der bĂĄde leges med lys/visuals og interaktive installationer, har kunstnerisk, kulturel, og social karakter.

 

Praktisk info og kriterier til eksterne arrangører:

Det er gratis at låne Bolsjefabrikken. Arrangementet skal være non-profit og ikke-kommercielt.

Som udgangspunkt skal ingen drive profit på Bolsjefabrikkens aktiviteter. Dog kan vi give dispensation til støttefester.

Vi har et tjekkerdokument med praktiske detaljer der skal læses igennem. Dette bliver tilsendt forespørgsler.

Du skal have det nødvendige antal hjælpere til at afholde arrangementet, herunder bartjekker og lydtjekker – disse skal være Bolsjeaktivister – oprydningshold, dørhold, eventuelt sikkerhedshold, og baraktivister – tre per vagt i salen, to i cafeen. Aktivister findes i samarbejde med Bolsjeaktivisterne.

Du skal rydde op på stedet og rundt om. Vi kræver et depositum på 1000 kr der tilfalder Bolsjefabrikken hvis ikke dette bliver gjort.

Bolsjefabrikkens arrangementer skal som minimun annonceres pĂĄ vores hjemmeside. Kun vores naboer kan holde private arrangementer.

Bolsjefabrikken huser ikke arrangementer der modarbejder mangfoldighed.

Vi opfordrer til at samarbejde med de grupper der har hjemme pĂĄ Bolsjen.

 

Læst det hele?

… SĂĄ skriv en mail til bolsjebooking@gmail.com med et oplæg om hvad du ønsker at lave – ikke for langt, men gerne med dine overvejelser om vores bookingmanifest og dit koncept, budget, og antal deltagere. Vi glæder os til at høre fra dig!


Leave a comment

You need to be loged to make a comment