Galleri Stald

Bolsjefabrikken er så heldige at have “Galleri Stald” Der er direkte indgang fra Lærkevej. I galleriet kan vi udstille alle de fede værker der bliver produceret på Bolsjefabrikken. Galleriet vil være åbent for alle og forhåbentlig blive et samlingssted for alle der er interesserede.

Galleri STALD er et nonprofit udstillingsrum, der åbner op for tværæstetiske eksperimenter. I samarbejde med kulturhuset Bolsjefabrikkens kreative værksteder danner galleriet ramme om forskellige kunstarter i ét stort gesamtkunstwerk. Galleriet fungerer som et knudepunkt for vidtrækkende kunstneriske udfoldelser, og sammenbinder og formidler hver enkelt del af den kunstneriske proces til stedets besøgende.

Galleri STALD og Bolsjefabrikken er en synergi, hvor idéudvikling, produktion, udstilling og formidling finder sted under samme tag. Vi viser et stort antal udstillinger, hvoraf de fleste vil være af kortere varighed. Et fleksibelt udstillingssted med høj rotationsrate giver mulighed for at justere programmet med kort varsel, så der bliver plads til det eksperimenterende og uventede.

Galleriet er åbent i udstillingsperioderne onsdag-fredag kl. 17-19, lørdag-søndag kl. 15-17. Alle udstillinger vil blive slået op i kalenderen.

Martin Søberg er kontaktperson og kan kontaktes på galleristald@gmail.com og på 40846860.

Galleriet har også sin egen hjemmeside: Galleri Stald.