NYHEDER

NYHEDER

– Bolsjefabrikken samler underskrifter ind for at se hvor meget opbakning vi har. Underskrifterne skal kun bruges i tilfælde af at vi skal bevise vores værd.Skriv under her: http://www.skrivunder.net/vistoetterragnhildgade1

– Bolsjefabrikkens lyd og lys har fået en opdatering og kærlig hånd derfor er der nu lækker plug’n’play agtige tilstande i spillestederne <3

– Bolsjefabrikken har fået en del klager fra naboer i den sidste tid så vi opfordrer igen alle til at respektere vores nærmiljø, og undgå for meget larm og helt undgå at lave grafitti udenfor vores område!

– Unhappy hour og pantsystem. Du kan komme ud for at der er pantsystem og unhappy hour når du er til fest på Bolsjen.

-> Det nye pantsystem er et oprydnings system hvor du får lov til at hjælpe os lidt hver gang du køber øl. Det eneste du skal gøre er, at tage en tom flaske med når du køber en ny! Hvis du ikke gør dette kommer der en 5’er på prisen. Derved letter du vores frivillige arbejde en hel del :)

– Caféen på Ragnhildgade har fået en makeover af Bolsjefabrikkens Cafébyggere der har fokuseret på at forbedre og udvikle caféen så den er mere anvendelig til at lave hverdags arrangementer, som eksempelvis Ludomanisk mandag, caféhygge m.m.

Projektet vil blive genoptaget igen når vinteren kommer og vi vil blive glade for en hjælpende hånd og for at møde dig i et andet forum end fest. Så bare kom forbi og drik en kop kaffe. Du behøver ikke at være håndværker det er vi heller ikke, men det stopper os heldigvis ikke.. Se i kalenderen for datoer!

– Bolsjefabrikken er ved at oprette en pulje som hedder Bolsjeposen – mere info følger.

– Vi mangler altid aktivister! Hvis du har lyst til at være med så skriv til os på facebook.

– Booking foregår nu ved at du læser vores bookingmanifest, sender en mail og bliver inviteret til booking møde – se hvordan under arrangementer –> mit arrangement.

Skriv et svar