Ragnhildgade 2009 -?

Efter COP 15 i 2009 flyttede en fraktion fra den gamle Bolsjefabrik på Glentevej til Ragnhildgade. Disse mennesker besluttede sig for at åbne stedet op for nye kunstnere, musikere, performere m.fl. for at kunne fylde stedet ud med liv, kunst og kultur. Ragnhildgade havde det spillested mange på Bolsjefabrikken havde drømt om. Her kunne vi lege med lyd, fylde med højtalere og lave masser af events. Vi kunne her tilbyde  upcomming bands og dj’s en venue, med plads til 750 gæster.

 

Bolsjefabrikken blev dermed en del af et område som husede flere forskellige foreninger, institutioner og kreative grupper. Dette var en spændende udfordring og gav Bolsjerne mulighed for at samarbejde med mange forskellige grupper og være med til at udvikle et stort kreativt område på ydre Nørrebro.

 

I dag er flere af værkstederne fra Lærkevej flyttet ind hos Ragnhildgade og pjalterne er nu endnu en gang slået sammen. Stedet har fået en make-over og der er endnu en gang åbnet op for cykelværksted, medieværksted, printscreen workshop, atelier, arrangementer i hverdagen og selvfølgelig byens største åbne privatfester. Ragnhildgade bobler af energi som bliver brugt på at bygge, feste, arrangere, lege, skabe og møde nye mennesker. På Ragnhildgade er der plads til de fleste projekter og alle er velkomne til at komme og prøve kræfter med et fællesskab der brænder for at udfordre de lette løsninger.

Skriv et svar