Fri, 27 May 2016

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

VELKOMMEN TIL BOLSJEFABRIKKENS HJEMMESIDE//Welcome to The Candy Factory

Bolsjefabrikken er en non-profit, non-kommerciel kulturel forening, som huser sociale og kreative aktiviteter med hjemsted på Ragnhildgade 1 i København.

Foreningen består kun af frivillige mennesker, det vil sige at ingen ej heller bands, eller lydmænd, får penge for deres arbejde. Aktivisterne organiserer sig efter principper som fællesskab, lighed, og frihed til at bruge sin kreativitet, og ved at skære kapital ud af denne ligning viser det sig at nye motivationsfaktorer opstår og rammerne for hvad der kan lade sig gøre bliver bredere.

Målet er at udforske og teste organiseringsformer og fællesskab og bidrage med et alternativt kulturelt sted hvor kodeordet er respekt for mennesker og forskelligheder. Bolsjefabrikken er derudover et sted hvor der er mulighed for at tilegne sig nye kompetencer og indgå i et aktivt skabende fællesskab.

Bolsjefabrikken har nu hjemsted på Ragnhildgade. Bolsjefabrikken//Ragnhildgade har i stuen et stort spillested og en café som huser forskellige arrangementer hver weekend. På Top-floor er der derudover øvelokaler for performance og musik, kontorfællesskab, medierum, lydbyg med meget mere.

Alle der arbejder på Bolsjefabrikken er som skrevet frivillige og vi modtager ingen støtte til drift af stedet. Derfor forventer vi af alle, også gæster, at de respekterer stedet, aktivisterne og hinanden. Dette betyder at vi meget gerne ser at folk bidrager positivt til atmosfæren dvs. lader være med at tage hårde stoffer, lader være med at tagge på vores vægge og tager ansvar og respekterer sig selv og hinanden og de grænser der er for at vi alle kan være sammen på en dejlig måde.  Dette gør at aktivisterne kan bruge mere tid på at give dig den fedeste oplevelse, i stedet for at løbe rundt og forsøge at opretholde ro og orden.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

DET SKER I DEN NÆRMESTE FREMTID – se kalenderen

//What happens in the nearest future – check the calender

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Common Grounds – Et støttende samarbejde.

I november, december og Januar støtter Bolsjefabrikken flere forskellige flygtningeprojekter der arbejder for at asylansøgere og flygtninge får en god vej ind i Danmark med ved hjælp af viden og støtte og derudover får mulighed for at etablere et positivt og solidt netværk i Danmark.

 

Grundet regeringens negative retorik og de stramninger af asylreglerne kan det være svært for nyankomne i Danmark at finde vej til et positivt socialt netværk og gode relationer. Bolsjefabrikkens lokaler er netop etableret for at mennesker på kryds af herkomst, alder, indkomst og etnicitet her kan møde hinanden i uformelle rammer, for derved at skabe nye uventede venskaber og netværk. Derfor ser vi en oplagt mulighed for at hjælpe med den nuværende situation ved at invitere ind til en kop kaffe, the, øl eller stor fest, med hjertevarme og fællesskab på common grounds. Dette gør vi ved at invitere Venligboerne, Trampolinhuset, Freedom of movements og No Border til at benytte sig af vores menneskelige og materielle ressourcer på Ragnhildgade. Udover at skabe økonomisk støtte til organisationernes arbejde vil denne konstellation frem for alt skabe et rum hvor mødet mellem mennesker kan ske i en ligeværdig relation hvor asylansøgere og flygtninge er aktivister og initiativtagere sammen med folk fra Bolsjefabrikken og de fire organisationer/netværk.

I de næste tre måneder stiller Bolsjefabrikken lokaler til rådighed for at organisationerne kan samle penge ind og afholde arrangementer hvor unge mennesker kan møde hinanden gennem musik, mad, spil, leg og hygge og du er selvfølgelig inviteret. Så hold dig opdateret på Facebook.

En procentdel af Bolsjefabrikkens overskud fra alle arrangementer vil de næste tre måneder gå til disse organisationer. Så husk at komme og støtte det fantastiske politiske arbejde der bliver lavet i en svær tid og mød nye venner og bekendte fra hele verden <3

Hvis du har lyst til at hjælpe med arrangementer, så meld dig ind i facebookgruppen: Common ground – Et støttende samarbejde <3

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

FASTE AKTIVITETER//Regular activities

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

BOLSJEYOGA

HVAD/HVEM
Hatha Flow Yoga for absolut ALLE (nybegyndere såvel som øvede yogier) – Så tag din ven, nabo, mormor eller dig selv under armen og kom til BolsjeYoga!

Lad os vide hvis du har skader eller andet der kan have indflydelse på din praksis.

HVORNÅR
Torsdag kl. 18.30-20.00

HVOR
Bolsjefabrikken på Ragnhildgade 1 (Haraldsgade kvarteret), 1. sal, første lokale til venstre efter toiletterne!

På solskinsdage er BolsjeYogaen på græs – dette informeres på den pågældende begivenhed wink emoticon

VIGTIGT
Kom 5 minutter før – døren låses når vi begynder pga. aftale med Bolsjefabrikken. (Hvis du bliver forsinket, så sms til den/de undervisere der er på den dag, så lukker vi dig selvfølgelig ind!)

PRIS
Undervisningen er på donationsbasis – vi sætter æsken frem, og så donerer du bare hvad du selv synes… (vejledende donation 30kr)

HUSK
Medbring yogamåtte (alternativt har vi også lånemåtter), vand og smil. (Evt. varmere tøj i vintertiden)
Medbring også meget gerne et tæppe eller et stort håndklæde – det kan bruges til fantastisk mange ting: f.eks. til at sidde på (bedre siddestilling), som bælte hvis armene er for korte og ikke mindst til hygge og varme under afspændingen ;o)

YOGALÆRERNE
BolsjeYoga er opstået som et yogalærerkollektiv, hvor vi kan opleve og udforske, samtidig med at vi kan give hinanden feedback og prøve nyt af. Kollektivet består pt. af Aldís, Kirstine, Nine og Stine. Derudover vil du nogle gange opleve spændende gæstelærere…

Vi bestræber os på flg. struktur:
Ved 5-10 tilmeldte: 1 yogalærer
Ved 10-25 tilmeldte: 2 yogalærere

Mange søde hilsner fra Bolsjepigerne
Kirstine, Aldís, Nine & Stine
(22260480 / 29906127 / 28699885 / 28400196)

PS. HUSK der er begrænset plads i yogasalen så tilmeld dig kun hvis du kommer – og afmeld dig meget gerne hvis du alligevel bliver forhindret…

____________________________________________________________________________________

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

FASTE ARRANGEMENTER//Regular events

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Onsdagsklubben

Hver første fredag i måneden holder Onsdagsklubben sin månedlige Roots n´Culture aften! 

Klubben har åbent fra 21:00 – 03:00 og der er gratis adgang.

One Love!

___________________________________________________________________________

Dubfabrikken

Dubfabrikken er en undergrundsdubklub drevet af et idealistisk hold af dub aktivister.

Og nej – det er ikke dubstep! Vi snakker dub af den slags der stammer fra Kingston, Jamaica, hvor reggae-sange blev remixet af producere som King Tubby, der med lydeffekter skabte soundscapes på singlernes B-sider og snart grundlagde en genre for sig selv. Dubspiren voksede sig stærk i Englands lydsystem-muld, og har i dag spredt sig til hele verden. Orkestreret af Doktor Lond og Most High Warriahs med gæster. Listen dem one ya!

Fra kl 22.00 -05.00.

___________________________________________________________________________

Tung Torsdag

Klumben og Ras Money aka. Raske Penge var mændene, der i sin tid startede den reggaeklub på Bolsjefabrikken som de kaldte TUNG TORSDAG. Klubben holdt en række legendariske fester med Danmarks bedste selectors, lydsystemer, sangere og DJ’s.

TUNG TORSDAG har været savnet og derfor har 4 unge selectors fra forskellige lydsystemer nu besluttet sig for at gå sammen og føre klubben videre. De gode aktivister fra Bolsjefabrikken var med på idéen og TUNG TORSDAG er nu tilbage som Københavns absolut mest chilleren sted at høre god gammel reggae fra før der var noget der hed autotune.

___________________________________________________________________________

Åbent cykelværksted hver onsdag fra kl. 15 – 19

Den Røde Hammer er et værkstedskollektiv på Bolsjefabrikken. Værkstedet beskæftiger sig hovedsageligt med at arbejde i jern, dvs. svejseopgaver, vinkelslibning og lign. Derudover er en stor del af værkstedet, et åbent cykelværksted.

Værkstedet baserer sig på ideer som genbrug, ’DoItYourself/DoItTogether’ og ikke-kommerciel produktion.

___________________________________________________________________________

Værkstedet er åbent for alle, dog kun når der er en ansvarsperson til stede. Vores åbningsdage er:

Onsdag fra 15:00 – 19:00

___________________________________________________________________________

Du kan kontakte os på:

Kuba: 52 76 71 6952 76 71 69

Morten: 23 61 92 0523 61 92 05

___________________________________________________________________________

Værkstedet har en række ordensregler, som vi ydmygt beder jer overholde, når i besøger os:

  • Ryd op efter dig. Hvis du er i tvivl om hvor tingene skal være, så spørg en ansvarsperson.
  • Hvis du efterlade ting i værkstedet, hvad enten det er cykler eller værktøj, så vil de blive kollektiviseret.
  • Hvis du ønsker at benytte vores svejseapparat, så sker det kun ved aftale med en ansvarsperson.
  • Vi vil meget gerne modtage donationer, i form af både kapital og naturalier. Dog foretrækker vi, hvis du ønsker at donere større naturalier, at du spørger en ansvarsperson først.
___________________________________________________________________________

Videoklubben // Bolsjefabrikken – hver onsdag i lige uger (for det meste)

Bolsjefabrikken har fået en ny biograf!

Formålet med videoklubben er at samles om at se film, snakke om film, hygge om film osv. Alle film er velkomne, og der er ingen fast profil i forhold til filmens genre eller indhold.Os der har taget initiativ til projektet er dog mest interesseret i de film, der ikke lige bliver vist på tv2 om søndagen. Det vil sige film af de lidt mere skæve genrer; science-fiction, splatterfilm, exploitation, aktivistisk dokumentarisme o lign.

Arrangementet vil altid være med tilhørende bar, og vi opfordrer til, at folk både kommer for filmen, men også vil blive hængende til øl, filmsnak eller hvad aften nu byder på. Alle er velkomne til at byde ind, hvis man har en yndlingsfilm som man vil dele med verden! Filmene vil blive vist om onsdagen i lige uger, for det meste kl. 20. Entre fra kl 19. Og det er i øvrigt ganske gratis!

Alle aktiviteter bliver lagt op i kalenderen og på vores facebook side.

Facebook side: https://www.facebook.com/Videoklubben-Bolsjefabrikken-1532979460333981/

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

KONTAKT OS//Contact

Hvis du har noget på hjertet så kom ned og snak med os.

Involver dig//Get involved

Hvis du vil lave et arrangement på Bolsjefabrikken så involver dig i Ragnhildgades opbygning og vedligehold, bliv venner med folk og lav så et arrangement. Dette er måden indtil andet meldes ud.. Så kom forbi til arrangementer og tal med folk om dine idéer.

Vi huser helst arrangementer der går ud over det sædvanlige og udfordrer kulturelt, men ønsker også at støtte andet kultur end vores med gode arrangementer.

Du kan holde dig opdateret om arrangementer i kalenderen her på hjemmesiden eller komme til et af vores månedlige møder: Fællesmødet er den første tirsdag i måneden kl 19.00 og top-floor bliver planlagt ad hoc.

OBS! Ingen bookinger på fællesmødet! Se hvordan du gør under arrangementer –> dit arrangement.

Husk også at tilmelde dig vores facebookgruppe hvor vi inviterer til vores arrangementer!

https://www.facebook.com/groups/bolsjefabrikken/?fref=ts

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

HER BOR VI//We live here

Ragnhildgade 1, Bygning 3, 2100 København Ø 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥